|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
m-am gandit sa scanez cate cave din revistele wilton.poate o sa va fie utile.
|
|
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
de utile ne sunt, dar cred ca trebuie sa le si avem
|
|
|
multumim ca ni le-ai aratat
|
|
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
|
este adevarat ca pisicii unde nu ajunge, ii pute (sa nu intelegeti gresit ma refer la mine), dar poate o minune [-o< ma face sa ma apuc de asa ceva
|
|
|
ca sa fiu sincera, am foarte rar chef de gugulit la prajituri si torturi.
|
|
|
|
|
|
o sa mai scanez multe....
|
|
|
ok ,mai vedem si noi macar ustensilele , da zau ca trag o fuga la tine sa ma inveti sa fac trandafiri / Bucataresele Vesele
|
|
|
apropo, fetelor s-a lipit si de mine ceva de la filmuletele cu trandafiri butter teoretic :> 1 faza se face pupul 2 faza am inteles ca tre sa facem UP apoi DOWN , practica cred ca ma da gata 3 faza iei floricica de pe cui si il pui pe tort , in cazul meu nu il asez nicaieri ca nu am nici floricica nici tortulet Il asez imaginar Bucataresele Vesele
|
|
|
cand iei floricica sa o asezi pe tort, ia tortul de unde nu-i ca s-a mancat
|
|
|
Vero iti multumesc pentru informatii sigur imi vor fi de folos. Poate asa ma destept si eu
|
|
|
Leila wrote:apropo, fetelor s-a lipit si de mine ceva de la filmuletele cu trandafiri butter teoretic :> 1 faza se face pupul 2 faza am inteles ca tre sa facem UP apoi DOWN , practica cred ca ma da gata 3 faza iei floricica de pe cui si il pui pe tort , in cazul meu nu il asez nicaieri ca nu am nici floricica nici tortulet Il asez imaginar la faza doi ai uitat sa spui ca faci Up and Down de jur imprejur si o sa ajungi asa
|
|
|
|
|
|
Apropo tot legat de filmulete , am vazut o faza super faina , dar a fost prea scurta si mare lucru nu am inteles . Aratau cum finisau tortul fara sa ramana pic de urma cu o hartie parca . Nu ne explici Vero , as fi foarte interesata , tortul meu arata ca si valurile Dunarii , oricat ma chinui nu ii dau de capat . Mersi anticipat Bucataresele Vesele
|
|
|
Nu stiu de filmuletul asta dar am auzit de tehnica asta dar inca nu am incercat. Eu folsoesc o spatula lunga cea pe care am pus-o la ustensile in bucatarie si friscata. Atat folosesc.
|
|
|
|
|
Guest |