|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 1 telina mica 2 cepe 1 ardei taitei de casa(facuti dintr-un ou, sare si faina cat cuprinde) 1 l bors sare verdeata
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Pentru a prepara borsul procedam in felul urmator: Spalam si portionam zburatoarea, iar daca aceasta este de curte cu atat mai bine.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Curatam, spalam zarzavatul: 2morcovi, 2 cepe, o telina(eu nu am avut in casa, deci nu am pus si sa-mi fie rusine), 1 ardei.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Punem zarzavatul intreg si puiul la fiert in apa cu sare.Daca aveti un pui de tara, il puneti la fiert in apa cu sare si dupa cca. 30 minute adaugati zarzavatul.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Cat timp fierbe zburatoarea, preparam taiteii de casa. Ametim oul cu sare bine cu telul
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
oul ametit
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
apoi adaugam faina pana obtinem un aluat bun de intis.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Intindem coca pe un fund de lemn
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
si cu ajutorul unui cutit taiem, cat vrem noi de lati, taiteii.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Dupa ce au fiert zarzavatul si zburatoarea, le scoatem din oala si punem la fiert taiteii. Peste taiteii fierti adaugam borsul si lasam sa dea cateva clocote.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Ridicam oala de pe foc si punem carnea in ea. Verdeata o presaram inainte sa servim borsul. Pofta buna!
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Arata foarte bine! Si precis este si foarte gustos.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Multumesc de aprecieri Bettyna.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
E foarte bun, mie imi plac borsurile
|
|
Guest |