Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Cornulete fragede Ingrediente: 250g unt 200ml lapte 500g zahar pudra 1/2 kg rahat 1 lingura otet drojdie de bere cat o nuca faina cat cuprinde (eu am facut doar jumatate de compozitie) Mod de preparare: se freaca untul spuma
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
se toarna laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia de bere
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele(eu am facut cu ajutorul unui pahar acele forme), se pune la mijloc cate o bucatica de rahat si se da forma de cornulet.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
se pun in tava de la aragaz-fara sa fie unsa sau tapetata cu faina, si se coc la foc potrivit.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
dupa ce le scoateti din cuptor le lasati putin sa se raceasca si apoi le pudrati cu zahar pudra(eu nu am avut) Pofta buna.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
adaugasem dar nu stiu din ce motiv s-a sters. am adaugat alta.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
>- gustoase aceste cornulete nico si usor de preparat , felicitari Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
felicitari arata foarte bine ,si metoda de taiere a aluatului e foarte buna >- Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
multumesc mult
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Oauu, ce cornulete. sunt pe gustul meu! Bravo!
|
|
Guest |