Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Ingrediente: - 1 ou - 1 cana zahar - jumatate cana ulei - 1 cana lapte (caldut) - 2 cani faina - 1 lingura bicarbonat rasa - 3 linguri cu gem ( nu dulceata) - 3 linguri cacao Cum procedam: - se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul praf,(nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa. - compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina. -se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute -se incearca cu scobitoarea -Am folosit o crema la rece Ole de vanilie care se prepara conform instructiunilor de pe plic. -Deasupra am pus ciocolata ornament
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
se freaca oul cu zaharul
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul praf, (nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina. -se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute -se incearca cu scobitoarea
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-am folosit creme ole de vanilie care se prepara conform instructiunilor de pe plic
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Am nivelat frumos crema si deaspura am pus ciocolata de decor. Am dat cateva re la rece si abia atunci am taiat patrate.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Si negresa mea e la fel doar ca eu mai pun prin ea cateodata nuci sau alune, lichioruri, sau te miri ce arome, de fiecare data e altfel Aici i-am pus o glazura de capuccino deasupra si niste bombonele.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Guest |