|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Spre deosebire de trandafirii din caramele acestia sunt mai moi, au concistenta platilinei si nu rezista asa mult timp, adica eu una nu ii tine mai mult de 2-3 saptamani. Fondantul impachetat in folie rezista si un an. Am facut poze pas cu pas la formarea unui trandafir. Dar, nu a iesit cel mai frumos trandafir al meu pana la urma Nu stiu de ce asa sunt eu, imi place ce fac si cand e gata parca nu imi mai place.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Ne trebuie putin fondant si foarte putina culoare
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
incepem sa modelam fondantul cu culoarea
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
facem un con
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
apoi adaugam pe rand petalele
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
dupa ce am atasat petalele la varf le indoim incetisor catre exterior si trandafirul este gata.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Mai putem face o steluta sau un X din fondant verde pe care il atasam pe fundul trandafirului.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
La boboci se pun doar cateva petale si nu se trag spre varf catre exterior doar foarte foarte putin sau deloc.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Aici mai cativa trandafiri gata de pus pe tort.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
tu mai subtiezi petala la varf?
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Da, cu cat e mai subtire cu atat pare trandafirul mai real. La astia nu am avut timp sa ii bibilesc atata. Eu de obicei modelez petalele intre degete, doar la caramele le fac intre folii.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
si cu le subtiezi ?
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Pai nu iti spusei acuma la fondant le subtiez cu degetele, la caramele ori cu sucitorul ori cu o lingura.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
pai spusesi numai la fondant, uitasesi sa spui si de caramele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
si apoi tine minte un lucru: eu ma uit mai mult la poze decat la ce scrie
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
atunci e bine ca mie imi place sa fac poze
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
daca puneai poza cand le subtiai nu te mai intrebam
|
|
Guest |