Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 5/10/2008 Postari: 30 Locatia: Romania
|
740 grame diverse fructe de mare, piper negru, sucul de la o lamaie, 60 grame unt, 3 cepe verzi taiate inele, 60 grame faina, 600ml lapte, 2 linguri miere, 200 grame Mozzarella sfaramata, 500 grame foi de lasagna fierte, 60 grame parmezan ras. Fructele de mare se amesteca bine cu piper si sucul de la o lamaie. Untul se incalzeste intr-o tigaie, apoi se adauga ceapa verde, se adauga faina si apoi putin cate putin laptele. Se adauga mierea, se amesteca bine apoi se pune si Mozzarella si se mai lasa 3 minute pe foc. Se adauga fructele de mare. Intr-o forma se pun foi de lasagna, apoi fructe de mare, si se continua asa pana se termina compozitii, la sfarsit fiind fructele de mare. Se presara parmezan ras apoi se baga la cuptor 30 minute la 180°C cuptor preincalzit. Reteta asta e preferata sotului meu, o fac ori de cate ori am ocazia pentru ca e mare fan. Ar fi pacat sa nu o incercati.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!
|