Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Gogosi cu ciocolata Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:26:54 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Pentru aluatul de gogosi avem nevoie de:
-1 ou
-250 g faina
-125 ml lapte
-25 g unt
-15 g drojdie
-1 lingura zahar
-arome
-sare
Pentru umplutura de ciocolata ne trebuie:
-2 oua
-3 linguri zahar(daca vreti sa fie mai putin dulce puneti 2 linguri)
-100g ciocolata cu lapte
-100g unt
-esenta de rom
nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:31:48 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Preparam intai crema de ciocolata.Alifiem untul.
Ouale le batem bine cu zaharul pana se topeste acesta si le fierbem la baie de abur pana se ingroasa.


[nicomaritza attached the following image(s):]
oua pe baie de abur.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:41:04 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Peste oua adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Lasam sa se raceasca pana ajunge la aceeasi temperatura cu untul alifiat.


[nicomaritza attached the following image(s):]
oua si ciocolata.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:41:53 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Adaugam apoi putin cate putin unt peste compozitia cu ciocolata si mixam pana devine omogen. Dam totul la rece.


[nicomaritza attached the following image(s):]
untul alifiat pus peste ciocolata.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:42:44 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
asa arata crema gata


[nicomaritza attached the following image(s):]
cicolata gata.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:45:42 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Preparam aluatul de gogosi
Frecam drojdia proaspata cu zaharul si sarea, apoi adaugam 75 ml lapte caldut si faina pana obtinem o maia. Si lasam la crescut.


[nicomaritza attached the following image(s):]
maia.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:46:19 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
maiaua crescuta


[nicomaritza attached the following image(s):]
maia crescuta.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:47:13 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Punem intr-un vas maiaua crescuta, adaugam restul ingredientelor si framantam pana obtinem un aluat omogen si nelipicios(daca este lipicios mai adaugati putina faina). Intr-un vas uns cu ulei punem coca la crescut pana isi dubleaza volumul.


[nicomaritza attached the following image(s):]
aluat gogosi.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:47:53 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
aluatul crescut


[nicomaritza attached the following image(s):]
aluat gogosi crescut.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:48:40 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Ungem o tava cu ulei, eu am folosit-o pe cea de la aragaz. Din aluatul crescut rupem cate o bucatica si o intindem cu mana in tav unsa si apoi aducem marginile spre centru ca sa obtinem forma rotunda si apoi intoarcem bila de aluat sa vina cu partea frumoasa in sus. Lasam la crescut, eu le-am lasat in balcon la soare acoperite cu un prosop si pentru ca sa nu se usuce le-am uns cu lapte.


[nicomaritza attached the following image(s):]
gogosi la crescut.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:49:29 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
gogosile crescute


[nicomaritza attached the following image(s):]
gogosi crescute.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:51:36 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Intr-un ceaunel punem ulei(gogosile trrebuie sa fie scufundate jumatate in ulei) la incins, la foc potrivit, si cand uleiul este incins punem gogosile la prajit pana se rumenesc. Le scoatem pe un prosop de hartie sa absoarba grasimea si le lasam la racit.


[nicomaritza attached the following image(s):]
gogosi prajite.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:52:49 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Cu ajutorul unei seringi de patiserie intepam lateral gogoasa si o umplem cu crema, aveti grija ca varful seringii sa intre bine in gogoasa. Le pudram cu zahar. Daca va ramane crema o puteti pastra in frigider intr-un borcanel si o puteti folosi la clatite sau orice alta prajitura.
Pofta buna!


[nicomaritza attached the following image(s):]
gogoasa umpluta.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, May 12, 2008 4:53:29 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
o sectiune


[nicomaritza attached the following image(s):]
sectiune gogoasa.jpg

Bettyna
Postat: Tuesday, May 13, 2008 10:41:40 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Ce bine arata sectiunea, mi-ai facut o poftaaaa. Crema seamna cu crema nougat? Sau suhaida? star rose
nicomaritza
Postat: Tuesday, May 13, 2008 2:36:48 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Nu stiu despre ce creme vorbesti tu acolo( nu le-am facut niciodata pe acelea de care pomenesti tu)laughing , dar am facut crema dupa capul meu si o folosesc si la clatite cu ciocolata sau alte prajituri cu crema.
nicomaritza
Postat: Tuesday, May 13, 2008 2:37:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Daca vreau sa fie un pic mai tare mai adaug 50 g de unt.
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.101 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.