Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Bauturile aperitive se servesc inainte de masa. Sortimentele de aperitive trebuie sa fie cat mai variate:gin, vodka,florio, whisky, vermut, visinata, tequila, rhum,campari, tuica etc.Bauturile trebuie servite in sticlele lor originale, cu exceptia visinatei.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
ti-am facut imaginea mai mica
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Se servesc totdeauna inainte de masa. Daca spatial permite, ar fi bine ca acestea sa fie servite in alta incapere, fie asezate pe o masuta, fie pe o tava astfel fiecare invitat se serveste singur si cu ce doreste. Nu este elegant sa puneti paharele de aperitive pe masa unde veti servi mancarea. Bauturile aperitive trebuie sa fie cat mai variate, pe gustul tuturor: gin, vodka, vermouth, florio, whisky, tuica, visinata, tequila etc. Toate bauturile trebuie sa fie in sticlele originale, cu exceptia visinatei(daca este preparata in casa). Sticlele le asezam pe alta tava, pentru a nu pata masa, decat cea cu pahare. Iar sticlele de vin si apa(care trebuie sa fie tot in sticla originala) vor fi dispuse simetric pe masa la indemana barbatilor. Atentie in pahar trebuie sa turnati alta bautura doar dupa ce a fost golit si nu trebuie sa umpleti paharul pana la refuz. Gazda este cea care se ocupa de umplerea paharelor.
|