Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Avem nevoie de: -500g file de peste -125ml bere blonda -80g faina -20g amidon -30g unt -1 ou -sare -lapte dulce -lamaie
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Punem pestele, taiat bucati, intr-un vas, adaugam 3 felii de lamaie, sare si acoperim cu lapte.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Din faina, bere, sare si galbenusul de la ou faceti o compozitie pe care o lasati 15 minute. Adaugati apoi untul topit(nu-l puneti fierbinte)mixand continuu pana la omogenizare si apoi albusul batut spuma.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Puneti ulei intr-o tigaie la incins la foc potrivit sau daca aveti friteuza incalziti la 170 grade. Scoateti pestele din lapte si il lasati la scurs pana se incinge uleiul. Dati bucatile de peste prin aluatul de bere si apoi puneti la prajit pana se rumenesc. Bucatile de peste prajite le puneti pe prosoape de hartie sa absoarba grasimea. Pofta buna!
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
mai aproape
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
la acest preparat am baut un vin Chardonnay Charette
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Bun, foarte bun!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
ai dreptate. e foarte bun
|
|
Guest |