Cand plecat prin concedii, ce faceti cu animalutele voastre? Am avut o cunostinta care mi-a dat pisica ei cat a fost plecata in concediu 2 saptamani. Toate bune si frumoase.
Nu mi-a spus ce mananca, sau alte cele. Tinand cont ca si eu am avut pisica amandoua nu am gasit rostul acestei discutii.
Buun, i-am cumparat whiskas, toate sortimentele pe rand si am vazut ca ii place whiskas cu peste. I-am cumparat si laptic special sa nu faca viermisori sau alte boli si a trait fericita la mine. Cunostinta s-a intors, o ia inapoi, toate bune dar dupa vreo cateva zile ma trezesc cu ea la usa ca oare ce i-am dat sa manance ca acuma ea nu mai vrea sa pape nimic de la ea. pai ii spun ca aia si aia, si cand m-am oprit la whiskas peste, mi-a spus ca eas nu ii cumparase niciodata, laptic la fel.
De unde era sa stiu eu ca pisi nu o sa mai manance mancarea ei? I-a luat w. cu peste si a mancat tot, la fel si laptele. Pai mi-a facut capul calendar ca i-am otravit matza, la inceput
Vrei sa faci o fapta buna si uite ce se intampla. Ati patit asa ceva?, voi discutati despre aste treburi cand va lasati animalele pe la familia/prieteni?