Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Cam toata lumea se lauda ca stie engleza, fie si la stadiul de "What is your name...".
Am observat, in schimb, ca nu prea se mai poarta franceza si ca din ce in ce mai multi invata spaniola. Sa fie telenovelele de vina?
Voi cate limbi straine vorbiti? Si daca vreti sa scrieti care si la ce nivel, cum ati ajuns la nivelul asta etc.
Si care credeti ca e importanta acestui fapt in cariera?
|
|
Nivel: Membru Grupuri: Membri
Inscris: 5/5/2008 Postari: 74 Locatia: bt.
|
de vb fluient -nu ma descurc fff bine ... ametesc prin franceza , rusa , mai putin engleza . ceva habar latina
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 3/19/2009 Postari: 9 Locatia: Buzau
|
desi multi zic ca stiu engleza la perfectie, asta cu siguranta nu ve adevarat. nici macar limba romana nu o stim la perfectie, dar alta limba? eu stiu engleza, germana, si acum invat si olandeza.... si putina spaniola (din telenovele)
|
|
Inscris: 3/19/2009 Postari: 9 Locatia: Buzau
|
acest forum mi se pare putin cam amortit .... nu vreti sa il destindem putin ? o sa incep eu prin a va recomanda un site cu ajutorul caruia eu invat olandeza . se numeste www.invata-limbi.ro , iar acolo puteti gasi cursuri si pentru alte limbi straine, cum ar fi , germana, japoneza, chineza, araba. in cazul in care stiti si voi unul folositor ni-l puteti recomamanda !
|
|
Inscris: 6/4/2009 Postari: 12 Locatia: Buc
|
engleza- nivel avansat(10 ani), limba maghiara(limba materna ), limba romana (limba materna nr.2), limab germana - incepator (1 an), poloneza - foarte putin (1 an).
|
|
Guest |