Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Bineinteles ca pe langa crema/gel anti-celulitic trebuie si sport si ingrijire, dar as vrea sa stiu daca ati folosit vreo crema anti-celulita si s-au vazut si rezultate. o idee ar fi sa dai cu gel anti-celulitic ,acoperi zona cu folie si stai aporx 20 de min. ....cica se vede ceva... dar ce crema e buna ???
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 5/10/2008 Postari: 30 Locatia: Romania
|
Eu cred ca aceste creme ajuta daca sunt combinate cu masajul anti-celulitic si ala doare ca naiba. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
deh, baba sufera la frumusete
|
|
Nivel: Membru Grupuri: Membri
Inscris: 5/5/2008 Postari: 74 Locatia: bt.
|
crema anticelulitica ajuta cu dieta cu sport si masaj ....
|
|
Inscris: 2/23/2009 Postari: 1 Locatia: iasi
|
Folositi produsele din gama Geomar, dau rezultate excelente! Aveti aici mai multe informatii http://www.probeauty.ro/.
|
|
Inscris: 5/6/2009 Postari: 1 Locatia: iasi
|
Eu am folosit Crema anticelulitica C-RX de la Calivita si am fost multumita. In tratamentul extern al celulitei, accentul trebuie pus pe metodele care pot imbunatati metabolismul si circulatia si, de asemenea, pot transporta reziduurile. Componentele cremei C-Rx, selectate cu multa grija, pot fi o completare eficienta in lupta contra celulitei. CaliVita a creat crema C-Rx cu ajutorul careia celulita poate fi rezolvata eficient si acasa. Alte informatii gasiti pe farmaciastejara
|
|
Inscris: 12/1/2009 Postari: 1 Locatia: Cluj-Napoca
|
Pentru o gama variata de creme cat si un ghid despre cum sa-ti alegi cremele cosmetice dar si pe cele dermatocosmetice va recomand sa cititi : http://www.farmac.ro/revista
|
|
Guest |