Buna,
Aceasta reteta este defapt un ornament de prajituri foarte indragit mie. Acest praf da culoare oricarei prajituri, si va arata destul de interesanta pentru a captiva atentia atat celor mari cat si celor mici. Este o reteta simpla, incat si ingredientele sale sunt putine: avem nevoie de un albus de ou, gelatina si 2- 3 lingurite de apa.
Modul de preparare:
Batem un albus de ou cu furculita fara sa faca spuma. Luam trei degete de gelatină peste albus, punem la hidratat în 2 sau 3 lingurite de apa si lasam asa timp de 30 minute. Punem apoi gelatina la dizolvat la microunde sau pe apa calda dupa cum doriti,dizolvand-o complet si o turnam peste albus. O intindem bine pe o bucata de sticla in strat nici prea gros, nici prea subtire si lasam asa la temperatura camerei cam 12 ore. Dupa ce se usca il radem usor de pe sticla cu un cutit si il puteti folosi dupa bunul plac.
Cele mai dulci prajiturici!