Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Ciorba de perisoare Optiuni · View
Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:36:28 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Avem nevoie de:

-350 g carne tocata amestec
-1 ceapa -patrunjel verde
-4 morcovi
-2 patrunjei radacina
-2 lingurite boia dulce
-sare,piper
-o telina mica
-pasta din ardei rosu
-1 ceasca orez
-smantana la servire
-1 ou crud
Cum procedam:

-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei
-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan (il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa
-lasam sa fiarba 20 minute
-scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel.Telina eu pun doar de gust apoi o arunc.
-Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt,1 ou crud,ceasca cu orez,sare,piper -facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac.
-la sf. adaugam sare,piper care ce doreste
-eu nu pun smantana in oala si fiecare-si punem ca asa se acreste mai repede ciorba.
-se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legumele racite,fierte taiate cubulete
Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:50:19 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei
-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan (il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3932.jpg

Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:51:06 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3933.jpg

Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:52:04 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa
-lasam sa fiarba 20 minute


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3935.jpg

Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:53:31 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
-aici e pregatit amestecul de perisoare compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt,1 ou crud,ceasca cu orez,sare,piper


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3936.jpg

Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:55:15 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Facem bilute mici din carne si punem in oala.Lasam sa fiarba 35 minute.Adaugam apoi condimentele.
Legumele le taiem bucatele dupa ce sunt fierte. eu asa fac.
Aici e gata:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3992.jpg

Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:58:07 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Servim cu smantana
mai una:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3996.jpg

Veronika
Postat: Thursday, March 20, 2008 8:59:25 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
mai aproape:


[Veronika attached the following image(s):]
IMG_3997.jpg

Lory
Postat: Tuesday, March 25, 2008 10:45:41 AM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
numai mie si sotului ne place ciorba de perisoare asa ca o fac destul de rarsad
rose rose

Bucataresele vesele
nicomaritza
Postat: Tuesday, March 25, 2008 1:09:42 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
eu nu pun orez in perisoare
ruxandra83
Postat: Sunday, February 13, 2011 8:56:04 AM

Nivel: Membru junior
Grupuri: Membri

Inscris: 2/13/2011
Postari: 2
Eu evit morcovul si telina in ciorbe pentru ca fierte le creste indicele glicemic de zici ca mananci cartofi prajitihappy

Ador ciorba de perisoare
pustiuady
Postat: Saturday, January 14, 2012 4:08:09 PM

Nivel: Membru junior
Grupuri: Membri

Inscris: 1/14/2012
Postari: 2
Locatia: ploiesti
Eu nu folosesc morcov deloc, nu le place copiilor si nici mie.

retete sanatoase
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.111 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.