Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Ingrediente : 500 grbranza dulce de vaca ( scoaca) 1 ceapa mijlocie 100 gr unt sau rama sare boia sau pasta de gulyas sau ardei cat sa coloreze crema (daca avem boia nu punem decat 1 lingurita mica ) si dupa preferinta seminte chimen (sunt facultative )
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
scoaca alias branza se freca cu untul bine cu ajutorul mixerului . se adauga sare ,piper dupa gust si boia (sau pasta de ardei ).
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
se razuie ceapa pe razatoarea mica si se amesteca totul bine si se potriveste de sare . Se pun cateva seminte de chimen daca doriti sau un pic de chimen macinat . (chimenul este facultativ ,dar acesta ii da un gust cu totul deosebit )
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
aceasta crema de branza se poate servi pe paine , pe tartine , se poate folosi ca umplutura la rosii , la ardei , etc . eu am pus-o pe paine si am combinat-o cu felii de carnat afumat de casa Pofta Buna !!!!
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Guest |