Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Avem nevoie de : o cratita in care punem apa si deasupra asezam un capac intors pe care il ungem cu rama sau unt. ( eu am un vas special pentru aceasta friptura ,dar inainte si eu foloseam metoda cu capacul descris mai sus ) 2 pui taiati pe jumate felii de ceafa de porc delikat si un pic de sare
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
asezam puii si ceafa condimentata pe partea unsa cu rama asezam capacul peste cratita cu apa si dam la cuptor
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Nu e nevoie sa puneti apa deloc deaoarece lasa carnea suc propriu. astfel facuta carnea nu se usca , ramane zemoasa .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
se serveste cu mujdei de usturoi cu garnitura de cartofi pai (la mine nu cautati cartofii ca nu veti gasi ) Pofta buna !!!
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Interesanta reteta.foarte bun zic eu.E pe gustul meu!
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
la vara o facem lata > < Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
buna ideea
|
|
Guest |