|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Avem nevoie de:
-350 g carne tocata amestec -1 ceapa -patrunjel verde -4 morcovi -2 patrunjei radacina -2 lingurite boia dulce -sare,piper -o telina mica -pasta din ardei rosu -1 ceasca orez -smantana la servire -1 ou crud Cum procedam:
-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei -adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan (il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa -adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa -lasam sa fiarba 20 minute -scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel.Telina eu pun doar de gust apoi o arunc. -Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt,1 ou crud,ceasca cu orez,sare,piper -facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac. -la sf. adaugam sare,piper care ce doreste -eu nu pun smantana in oala si fiecare-si punem ca asa se acreste mai repede ciorba. -se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legumele racite,fierte taiate cubulete
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei -adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan (il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa -lasam sa fiarba 20 minute
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-aici e pregatit amestecul de perisoare compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt,1 ou crud,ceasca cu orez,sare,piper
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Facem bilute mici din carne si punem in oala.Lasam sa fiarba 35 minute.Adaugam apoi condimentele. Legumele le taiem bucatele dupa ce sunt fierte. eu asa fac. Aici e gata:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Servim cu smantana mai una:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
mai aproape:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
eu nu pun orez in perisoare
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 2/13/2011 Postari: 2
|
Eu evit morcovul si telina in ciorbe pentru ca fierte le creste indicele glicemic de zici ca mananci cartofi prajiti
Ador ciorba de perisoare
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 1/14/2012 Postari: 2 Locatia: ploiesti
|
Eu nu folosesc morcov deloc, nu le place copiilor si nici mie. retete sanatoase
|
|
Guest |