Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-pe prima pagina am pus 3 retete de drob dar eu am luat din fiecare cate ceva si am facut dupa capul meu
Ingrediente:
-maruntaiele de la un miel(inima, ficat, plaman si rinichi) -5 oua -2 linguri cu ulei -3 legaturi de ceapa verde -1 legatura de marar -1 legatura de patrunjel -sare, piper -2 feliide paine inmoiata(cu tot cu laptele) -2 linguri pesmet -pesmet pentru tapetat tava -5 oua fierte
Mod de preparare:
Se pun la fiert, se lasa sa dea cateva clocote, se scot pe un tocator de lemn, se lasa sa se racoreasca, apoi se toaca cu un cutit bine ascutit cat mai marunt posibil(eu le-a marutnti la tocatorul meu electric). Tocatura se pune intr-un castron, se adauga ouale batute putin inainte(le-am amestecat cu tocatorul), ceapa verde, mararul si patrunjelul, toate tocate fin, sare si piper dupa gust, 2 linguri pesmet, paine cu laptele cu tot si amestecam bine pana omogenizam compozitia. Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se toarna compozizia in tava dreptunghiulara de chec.Se introduc oule pe lungime,5 oua. Se pune compozitia in cuptor pentru 40 minute la foc mic Se serveste cald sau ca aperitiv langa oua, sunca, legume,masline, ce doriti voi Se taie a doua zi. Eu am lasat la frigider pana a doua zi si s-a taiat foarte bine dupa cum se ede in imagini!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
maruntaiele crude.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
maruntaiele fierte:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
am tocat verdeata:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
maruntaiele tocate cu verrdeata:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
ouale batute,paine inmoiata:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Punem condimentele si omogenizam totul:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Adaugam compozitia in tava si introducem ouale:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
DRobul dupa 40 minute scos pe tava si orant cu patrunjel cret. L-am si taiat dupa ce s-a racit putin ca eram curioasa:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Mai aproape:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
mmm ti-a iesit perfect si eu am sa-l fac de Paste Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
foarte frumos
|
|
Guest |