Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Avem nevoie de:
-1 kg de ciuperci proaspete -2 cepe -1 legatura de patrunjel verde -130 ml smantana grasa -3 linguri de pesmet -200 g cascaval ras -sare,piper -ulei Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit,tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei. Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana,condimentele. Lasam pana scad putin,la sfarsit adaugam pesmetul.Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit. Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
iaca ciupercile.Erau foarte mari sa stiti!
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
le-am scobit cu lingurita.Desteapta de mine: le-am scobit rau de tot dar nu trebuia asa de mult.Data viitoare nu mai fac asa.Nici coaja nu trebuie data de pe ele, dar eu incepatoare fiind in ale ciupercilor am facut asa
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit,tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana,condimentele
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Lasam pana scad putin,la sfarsit adaugam pesmetul.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava cu hartie de copt, dar apoi le-am mutat in vas de yena deoarece vroiamsa steie lipite una de alta si sa se inchege mai bine cascavalul pe ele!
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
radem cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
aici gata:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Din tava mare cand le-am mutat n-au incaput toate in vasul de yena asa ca am pus la copt si in capacul de la vas, deci inca o tura:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Guest |