Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Ingrediente: 500 gr faina 200 ml lapte 20 gr drojdie proaspata 1 lingurita sare 1 lingura zahar 2 oua ptr compozitie 3 linguri unt 2 galbenusuri ptr uns
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Punem intr-un bol faina, in laptele caldut dizolvam drojdia, zaharul, sarea si le adaugam la faina . Punem si 2 ou intregi si ne apucam sa framantam.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Lasam cca 1 ora la dospit la loc caldut .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Din aluatul dospit , rupeti 16 bucati de aceiasi marime si le dati forma de bilute
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
intindeti bilutele cat mai subtiri , le ungeti cu unt topit si le suprapune-ti sa fie 4 foi de aluat una peste cealalta.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Cele 4 foi intinse le rulam si obtinem 4 rulouri.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Fiecare rulou il vom taia in 4 triunghiuri
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Luam o forma de torta de diametru 26cm si asezam bucatile de triunghiuri cu varfu spre centru dar cu o distanta de un triunghi intre doua triunghiuri, dupa primul rind de triunghiuri asezat in tava se aseaza al doilea rind, lasati doar unul pe care il puneti in mijloc.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Se unge deasupra cu galbenus de ou si se presara cu seminte de susan si sare . Se da la cuptor ptr cca 30 minute .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Si o sectiune
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
painea seamana cu prajitura cuiburi de viespi
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Arata foarte bine! Da, seamana cu prajitura cuib de viespi
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Multumesc fetelor , arata asa de bine ca iti e mila sa o incepi Iti vine sa o pui in vitrina pe post de bibelou Va pup Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Guest |