|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
2 oua 7 linguri lapte batut 7 linguri zahar 7 linguri ulei 1 lingurita amoniac stins sau praf de copt nestins un praf de sare faina cat cuprinde(sa fie un aluat bun de intins)
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Se bat oaule pana se amesteca bine, apoi se adauga laptele batut si zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul.Adugatiuleiul, sarea, praful de copt nestins sau amoniacul stins si faina cat cuprinde.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Coca obtinuta se imparte in doua.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Pe masa de lucru presarata cu faina se intinde o foaie, de marimea unei tavi de aragaz, din jumatate din coca.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Peste foaie punem merele calite si racite.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
din restul de coca intindem alta foaie pe care o punem peste merele din tava si o intepam cu furculita. dam la cuptor la foc potrivit.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Lasam la cuptor pana se rumeneste.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Pentru ca este calda nu pot sa postez acum poze cu sectiune din placinta. Dar o sa fac si o sa va arat(sper sa nu uit).
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Si acum sa povestesc despre mere. Am uitat sa spun la inceput asa cum era normal scuzati va rog. Am luat un kilogram de mere pe care le-am curatat de coaja, le-am dat pe razatoare si le-am calit cu zahar(dupa gust-depinde cat de dulce vreti sa fie) pana au ramas fara zeama. La sfarsit am adaugat scortisoara macinata si am mai lasat pe foc 1 minut dupa care le-am pus intr-un alt vas sa se raceasca mai repede.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Foarte bunnnn!!!
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
vreau si feliuta.... Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
vine si feliuta
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
si inca una
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
scuzati calitatea pozelor, dar au iesit asa din lipsa de lumina naturala
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Guest |