Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Avem nevoie de: -castraveti cruzi -sare -ulei -otet sau zeama de lamaie -usturoi(doar cat sa-i simtim putin gustul) -marar verde tocat
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
curatam castravetii de coaja (in poza este doar jumatate de castravete, dar am folosit unul intreg)
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
ii taiem felii cat mai subtiri
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
adaugam peste ei ulei, sare, usturoi, otet sau zeama de lamaie si marar tocat. si se da putin la rece.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Foarte des mancam salata de castraveti.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
oaw foarte buna combinatie eu mai fac in felul urmator : pun peste castravetii taiati ,sare, otet si zahar , sau: sare, smantana(iaurt)si marar tocat marunt . Nico Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
daca la cei cu smantana mai adaugi putin usturoi ai obtinut tzatziki.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Guest |