|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Samsi sa o luam in ordine . 1 deschid subiect intr-un topic de ex reteta preferata 2.scriu reteta 3 apas buton postare 4 dar nu gasesc buton de atasare Poate daca un pic ai fi mai explicit pe unde sa ma uit Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Administrator Grupuri: Administrare
Inscris: 1/13/2008 Postari: 131 Locatia: Bucureşti
|
După ce ai postat, ai să vezi postarea în forum, aşa cum o văd toţi vizitatorii. Dacă eşti logat, lîngă postul pe care tocmai l-ai trimis, există cîteva butoane, printre care şi "Attach" (mai precis, ai butoanele Attach, Edit, Delete, Quote). Apeşi pe el şi adaugi poza sau pozele.
|
|
|
samsi , oricat de mult as privi postarea chiar daca sunt logata eu nu vizualizez nicaieri butonul Attach. In partea dr. am butoanele Edit , Delete , Quote . Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 1 Locatia: Bucuresti
|
m-am logat ca membru obisnuit si incerc sa atasez poza motanel wrote:samsi , oricat de mult as privi postarea chiar daca sunt logata eu nu vizualizez nicaieri butonul Attach. In partea dr. am butoanele Edit , Delete , Quote .
|
|
|
mobi wrote:m-am logat ca membru obisnuit si incerc sa atasez poza motanel wrote:samsi , oricat de mult as privi postarea chiar daca sunt logata eu nu vizualizez nicaieri butonul Attach. In partea dr. am butoanele Edit , Delete , Quote . si ai reusit ?
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
|
Era o setare greşită Am reparat. Acum poţi şi ai şi făcut-o
|
|
|
Eu am reusit . Mi-a aparut butonul attach , uite un buchet superb . Multumesc ptr ajutor. O sugestie daca se poate , ar trebui sa fie un topic unde incepatorii sa exerseze sa scrie mesaje, sa ataseze imagini la retete. Cred ca ar trebui scris undeva , cum se procedeaza la postari ,cum se ataseaza imaginile .Ce parere aveti ? Bucataresele Vesele
|
|
|
samsi wrote:Era o setare greşită Am reparat. Acum poţi şi ai şi făcut-o > < multumesc Bucataresele Vesele
|
|
|
Am scris cum se procedază, nu e mare filosofie. Sigur că se poate experimenta, fără probleme. Ai reuşit să ataşezi poza (foarte frumoasă!) pentru că am modificat din setările generale motanel wrote: Eu am reusit . Mi-a aparut butonul attach , uite un buchet superb . Multumesc ptr ajutor.
O sugestie daca se poate , ar trebui sa fie un topic unde incepatorii sa exerseze sa scrie mesaje, sa ataseze imagini la retete. Cred ca ar trebui scris undeva , cum se procedeaza la postari ,cum se ataseaza imaginile .Ce parere aveti ?
|
|
|
Uite , serveste o cafeluta
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
gata s-a rezolvat???
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
|
Butonul "Attach" apare doar la postările tale, nu şi la ale altora. După postare, te întorci la pagina topicului în care ai postat şi vei vedea că butonul apare la mesajele postate de tine. Urmăreşte ce este scris mai sus. ciucuras wrote:la mine nu apare sa pot pune poze
|
|
|
multumesc> < am rezolvat Bucataresele vesele
|
|
|
|
|
|
Cred că este ceva în neregulă în soft. Am corectat punctajul. Se dau 3 puncte pentru fiecare postare.
|
|
|
|
|
|
bravooo ciucuras , si bine ai venit !!!! vad ca iti plac si tie trandafirii . Bucataresele Vesele
|
|
|
ok >- problema s-a rezolvat de acu ne punem pe treaba Bucataresele Vesele
|
|
|
|
|
|
eu cred ca ar trebui sa facem cateva propuneri....doar daca nu se supara samsi Bucataresele vesele
|
|
Guest |