|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Ingrediente: * 1 piept de pui * 2 oua * faina * pesmet * ulei pentru prajit * sare
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
pieptul de pui il despielit, il dezoseaza si il impartim in doua
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
fiecare jumatate o invelim in folie de prospetime, pentru ca sa nu stropim in jur si ca fundul de lemn sa nu absoarba sucul din carne, si batem cu ciocanul se snitel foarte bine
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
si asa arata batut
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
presaram sare si apoi rulam bucata de carne pana este totul gata
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
intr-o farfurie punem 2 oua pe care le batem bine cu putina sare
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
iar in alte doua farfurii punem faina si pesmet
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
luam bucata de carne si o dam prin faina, avem grija sa scuturam surplusul de faina
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
apoi prin ou si pesmet(daca vrem sa obtinem o crusta mai groasa si crocanta, dupa ce am dat odata prin pesmet dam din nou bucata de carne prin ou si apoi prin pesmet)
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
punem snitelul la prajit in ulei incins, il lasam pe foc pana se rumeneste. il scoatem pe un prosop de hartie sa absoarba grasimea si apoi il servim
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Eu cand fac snitel de asta, il trec prin ou si pesmet, fara faina.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Da nico , ai dreptate ,daca il dai inca o dat prin ou si apoi prin pesmet este stratul de panirat mai gros si e muuuult mai gustos. tot asa procedez si eu ,il dau prin faina mai intai , dar deh ..., cate bordeie atatea obiceiuri . Ps. si faza cu folia o folosesc si eu Bucataresele Vesele
|
|
Guest |