Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Snitel de pui Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:35:52 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Ingrediente:
* 1 piept de pui
* 2 oua
* faina
* pesmet
* ulei pentru prajit
* sare
nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:37:31 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
pieptul de pui il despielit, il dezoseaza si il impartim in doua


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_12.38.jpg
P03-31-08_12.41.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:40:00 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
fiecare jumatate o invelim in folie de prospetime, pentru ca sa nu stropim in jur si ca fundul de lemn sa nu absoarba sucul din carne, si batem cu ciocanul se snitel foarte bine


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_12.43.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:40:46 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
si asa arata batut


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_12.48.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:42:00 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
presaram sare si apoi rulam bucata de carne pana este totul gata
nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:42:44 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
intr-o farfurie punem 2 oua pe care le batem bine cu putina sare


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_12.57.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:43:41 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
iar in alte doua farfurii punem faina si pesmet


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_12.59.jpg
P03-31-08_13.00.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:45:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
luam bucata de carne si o dam prin faina, avem grija sa scuturam surplusul de faina


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_13.01.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:47:23 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
apoi prin ou si pesmet(daca vrem sa obtinem o crusta mai groasa si crocanta, dupa ce am dat odata prin pesmet dam din nou bucata de carne prin ou si apoi prin pesmet)


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_13.08.jpg

nicomaritza
Postat: Monday, March 31, 2008 9:49:24 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
punem snitelul la prajit in ulei incins, il lasam pe foc pana se rumeneste. il scoatem pe un prosop de hartie sa absoarba grasimea si apoi il servim


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-31-08_13.33.jpg

Veronika
Postat: Monday, March 31, 2008 10:09:50 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Eu cand fac snitel de asta, il trec prin ou si pesmet, fara faina.
Leila
Postat: Tuesday, April 01, 2008 2:08:33 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Da nico , ai dreptate ,daca il dai inca o dat prin ou si apoi prin pesmet este stratul de panirat mai gros si e muuuult mai gustos. tot asa procedez si eu ,il dau prin faina mai intai tongue , dar deh ..., cate bordeie atatea obiceiuri .

Ps. si faza cu folia o folosesc si eu winking

Bucataresele Vesele
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.101 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.