Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Ingrediente: * 2 pulpe de pui * 2 linguri ulei * 2 linguri rase de faina * o jumatate de ceapa * 300 ml lapte dulce * sare * piper * patrunjel verde tocat
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Preparare: 1. Fierbem carnea de pui in apa cu sare. Dupa ce a fiert carnea o scoatem la scurs, iar supa de pui o strecuram si o lasam sa se raceasca. 2. Dezosam carnea si o tocam fasiute. 3. Dam ceapa pe razatoarea mica. 4. Punem uleiul la incins intr-un vas de teflon, adaugam ceapa si lasam cam 20 de secunde ceapa la calit, apoi punem faina si mai lasam tot 20 de secunde.Adaugam 200 ml lapte dulce rece si 200ml supa rece,pentru a nu se face cocoloase, si amestecam continuu pana cand se omogenizeaza.Totul fierbe la foc potrivit. 5. Cand incepe sa capete consistenta,adaugam carnea si lasam sa fiarba impreuna.Saram si piperam dupa gust. De la piper o sa se inchida putin la culoare ciulamaua. 6. Dupa ce a mai scazut putin adaugati restul de lapte,100ml, si tot atata supa si lasati sa fiarba bine pana se ingroasa(are aspectul unei smantani). 7. Luati de pe foc si presarati patrunjel verde tocat.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
poza de final
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Foarte gustos!
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Nico , foarte buna aceasta ciulama , si mai ales cu mamaliga .... e ceva ce nu se poate descrie in cuvinte . Felicitari Nico Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
|
|
Guest |