Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Ingrediente : 800 gr branza de vaci 200 gr zahar praf 100 gr rama (unt ) 300 gr biscuiti 1 pachet praf de gelatina 1 lingura zeama de lamaie 5 linguri zeama de compot de fructe 3-4 kiwi 2 portocale frisca 1 plic glazura cu gust de caramel frisca Preparea : Branza se freaca 200 gr zahar praf si 100 gr rama. Gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat. Se adauga la compozitia de branza cei 100 ml de gelatina racita si se amesteca bine. Intr-o cana se amesteca 1 lingura de zeama de lamaie si 5 linguri de zeama de fructe si cu acest sirop se stropesc biscuitii. Portocalele se desfac , kiwi se taie felii. Intr-o forma rotunda tapetata cu folie de aluminiu punem un rand de biscuiti pe care se pune un strat de branza apoi iar biscuiti , iar branza si deasupra punem fructele . Peste fructe punem din nou un strat de branza si acoperim cu biscuiti. Dam totul la rece ptr . 2 ore ( eu am lasat la rece de pe o zi pe alta ). Dupa cele 2 ore de stat la rece scoatem tortul din forma pe o farfurie si il ornam cu glazura de caramel (in cazul meu ) sau cu frisca . Se da la rece cat sa se intareasca glazura si se poate servi .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
incepe prepararea
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
stoarcem zeama de pe visine daca folosim din borcan si cu zeama stropim biscuitii
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Branza se freaca 200 gr zahar praf si 100 gr rama
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Intr-o forma rotunda tapetata cu folie de aluminiu punem un rand de biscuiti pe care se pune un strat de branza apoi iar biscuiti , iar branza si deasupra punem fructele .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Peste fructe punem din nou un strat de branza si acoperim cu biscuiti. Dam totul la rece ptr . 2 ore ( eu am lasat la rece de pe o zi pe alta )
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Peste fructe mai punem un rand de branza si apoi terminam cu biscuiti
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
in cele din urma ornam cu o glazura si dam tortul la rece macar pentru 2 ore Eu recomand sa il lasati la rece de pe o zi pe alta
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
o sectiune prin tort
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
si iata si o felie din el
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Hai mai tu..cand te aud! E frumos, e usor,e foarte bun.Toate torturile tale sunt frumoase. Fiecare tort e frumos prin felul lui si unic! Important e ca e facut de manutele noastre, cu multa dragoste!Asta conteaza cel mai mult!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
|
|
Guest |