Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Friptura de miel impanata cu clisa si usturoi Optiuni · View
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:07:59 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Ingrediente:

carne miel taiat in bucati
6-7 linguri sanatoase de untura(se poate folosi si ulei )
catei de usturoi la numar vreo 10( ptr. impanat )
slanina afumata (clisa, ca pe la noi in Bihor)
vreo 500 ml vin
apa
rozmarin (proaspat sau uscat din care avem )
sare, piper

Preparare:

Se fac mici taieturi in carne cu virful unui cutit si in taietura asezam felii de usturoi taiate in 2 sau 4 si felie de slanina afumata. Dupa ce am impanat astfel bucatile de carne le saram si piperam din abundenta si le asezam in tava in care am pus untura. Presaram deasupra rozmarin, mai punem vreo 2-3 catei usturoi taiati in 2 cateva felii de slanina taiata si ea felii mai subtirele si turnam peste 500 ml vin si apoi apa cat sa acopere carnea si astfel dam totul la cuptor unde il lasam sa se prajeasca cca 40 min. dupa care intorcem bucatile de carne si il lasam mai departe in cuptor pana scade zeama si bucatile de carne sunt rumenite.



Mentiuni:

Friptura o servim cu pireu de cartofi si neaparat cu salata de sfecla rosie si hrean.


[Leila attached the following image(s):]
100_2800.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:10:22 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se fac mici taieturi in carne cu virful unui cutit si in taietura asezam felii de usturoi taiate in 2 sau 4 si felie de slanina afumata.


[Leila attached the following image(s):]
100_2801.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:11:02 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
in taieturi punem usturoi


[Leila attached the following image(s):]
100_2804.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:12:07 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
si langa asezam si o bucatita de clisa afumata(slanina) , caci nu se vor certa winking


[Leila attached the following image(s):]
100_2803.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:13:59 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Dupa ce am impanat astfel bucatile de carne le saram si piperam din abundenta si le asezam in tava in care am pus untura. Presaram deasupra rozmarin, mai punem vreo 2-3 catei usturoi taiati in 2 cateva felii de slanina taiata si ea felii mai subtirele


[Leila attached the following image(s):]
100_2805.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:15:04 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
turnam peste 500 ml vin si apoi apa cat sa acopere carnea si astfel dam totul la cuptor unde il lasam sa se prajeasca cca 40 min. dupa care intorcem bucatile de carne si il lasam mai departe in cuptor pana scade zeama si bucatile de carne sunt rumenite.


[Leila attached the following image(s):]
100_2806.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:15:57 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
iata tava pregatita , numai buna de pus la cuptor batting eyelashes


[Leila attached the following image(s):]
100_2807.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:17:17 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
si acu , cand carnea e bine patrunsa si frumos rumenita o asezam in farfurie alaturi de cartofi si salata de sfecla rosie si hrean


[Leila attached the following image(s):]
100_2930.jpg



Bucataresele Vesele
Lory
Postat: Monday, April 28, 2008 1:49:35 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
minunata rose rose star star >big grin<

Bucataresele vesele
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 3:18:01 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
La tine in poza nici nu zici ca ai salata de sfecla si cartofi. Parca ar fi inghetata. Bravo!!!!! Arata nemaipomenit
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.141 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.