|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Ingrediente : 1 kg spata porc (puteti folosi si pulpa de porc dar atunci mai trebuie sa adaugati cel putin 500 gr grasime) 1 capatana usturoi 1/2 lingurita bicarbonat 1 lingura mare de boia 1 lingurita de piper 1/2 lingurita cimbru sare, eu am pu 2 lingurite (tu daca vrei mai sarat mai adaugi dupa ce ai framantat cu apa) 500 ml apa minerala sau supa de oase Carnea o toci , o amesteci cu sarea si bicarbonatul , o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine. A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia , cimbrul si piperul si le framanti bine . Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic. L-ai macinat si apoi treptat , framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine , il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece . Eu l-am lasat sa stea pana seara . Poti sa congelezi pasta si sa o folosesti cand ai nevoie de ea
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Carnea o toci , o amesteci cu sarea si bicarbonatul , o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia , cimbrul si piperul si le framanti bine .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
L-ai tocat si apoi treptat , framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine , il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
se formeaza apoi mititeii si se prajesc , pe gratar sunt mult mai buni
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
iata si prajiti mititeii
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Eu la mici mai adaug si carne de oaie. Are un gust foarte bun.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Si am uitat sa spun ca nu toc carnea asa de marunt. tu sigur ai ceva cu noi.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
nicomaritza wrote:Si am uitat sa spun ca nu toc carnea asa de marunt. tu sigur ai ceva cu noi. Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
tu sigur ai ceva cu noi pentru ca postezi aceste retete, care sunt foaaaaaaaaaarte gustoase. vrei sa ne pui la ingrasat.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Si eu fac cam tot asa pasta de mici, doar ca fac din jumatate carne de porc si cealalta jumatate e carne de vita. La supa de oase, adaug foarte putina vegeta. Chiar astazi ii voi pregati pentru maine.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Asteptam poze cu mititeiiiiiiiiiii tai.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
daca adaug si carne de vita mai pun si o juma de kil de grasime caci altfel sunt seci . Apropo de carnea de oaie , si eu pun in pasta cand am cand nu.... ne lipsim de ea Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
pai asa facem toti dar ne dam si noi gogosi cu indicatii pretioase
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Am facut micii. Am facut din 4 kg de carne 1/2 de porc si 1/2 de vita. Am mai adaugat grasime de porc, cam 3 linguri.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
i-am pus pe tavi din alea pentru grill
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
si aici pasta framantata
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
asteptam o portie de mici
|
|
Guest |