Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Pastă de mici Optiuni · View
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:48:05 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Ingrediente :
1 kg spata porc (puteti folosi si pulpa de porc dar atunci mai trebuie sa adaugati cel putin 500 gr grasime)
1 capatana usturoi
1/2 lingurita bicarbonat
1 lingura mare de boia
1 lingurita de piper
1/2 lingurita cimbru
sare, eu am pu 2 lingurite (tu daca vrei mai sarat mai adaugi dupa ce ai framantat cu apa)
500 ml apa minerala sau supa de oase

Carnea o toci , o amesteci cu sarea si bicarbonatul , o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine. A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia , cimbrul si piperul si le framanti bine . Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic. L-ai macinat si apoi treptat , framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine , il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece .
Eu l-am lasat sa stea pana seara . Poti sa congelezi pasta si sa o folosesti cand ai nevoie de ea


[Leila attached the following image(s):]
Picture 003.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:49:42 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Carnea o toci , o amesteci cu sarea si bicarbonatul , o framanti bine si o lasi de seara pana dimineata la rece acoperita bine.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 001.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:50:29 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
A doua zi adaugi la carne usturoiul pisat, lingura de boia , cimbrul si piperul si le framanti bine .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 005.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:51:27 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Aceasta compozitie o dai din nou prin masina de tocat carne de acesta data pe ciurul cel mai mic.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 006.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:53:10 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
L-ai tocat si apoi treptat , framantand adaugi cei 500 ml apa sau supa de oase. dupa ce se incorporeaza totul bine , il lasi sa stea macar 2- 3 ore la rece .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 007.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:54:46 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
se formeaza apoi mititeii si se prajesc , pe gratar sunt mult mai buni


[Leila attached the following image(s):]
Picture 009.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 1:55:25 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
iata si prajiti mititeii


[Leila attached the following image(s):]
Picture 012.jpg



Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 3:14:57 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Eu la mici mai adaug si carne de oaie. Are un gust foarte bun.
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 3:16:19 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Si am uitat sa spun ca nu toc carnea asa de marunt. tu sigur ai ceva cu noi.I don't know
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 3:33:08 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
nicomaritza wrote:
Si am uitat sa spun ca nu toc carnea asa de marunt. tu sigur ai ceva cu noi.I don't know




I don't know

Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Tuesday, April 29, 2008 7:40:17 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
tu sigur ai ceva cu noi pentru ca postezi aceste retete, care sunt foaaaaaaaaaarte gustoase. vrei sa ne pui la ingrasat.rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 7:43:23 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Bettyna
Postat: Wednesday, April 30, 2008 9:50:12 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Si eu fac cam tot asa pasta de mici, doar ca fac din jumatate carne de porc si cealalta jumatate e carne de vita.

La supa de oase, adaug foarte putina vegeta.

Chiar astazi ii voi pregati pentru maine. happy
nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:09:42 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Asteptam poze cu mititeiiiiiiiiiii tai.winking
Leila
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:22:08 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
daca adaug si carne de vita mai pun si o juma de kil de grasime tongue caci altfel sunt seci .

Apropo de carnea de oaie , si eu pun in pasta cand am laughing cand nu.... ne lipsim de ea rolling on the floor

Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 10:23:45 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
pai asa facem totirolling on the floor dar ne dam si noi gogosi cu indicatii pretioaserolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Bettyna
Postat: Wednesday, April 30, 2008 8:11:39 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Am facut micii. Am facut din 4 kg de carne 1/2 de porc si 1/2 de vita. Am mai adaugat grasime de porc, cam 3 linguri.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2367.JPG

Bettyna
Postat: Wednesday, April 30, 2008 8:13:11 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
i-am pus pe tavi din alea pentru grill


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2379.JPG

Bettyna
Postat: Wednesday, April 30, 2008 8:13:59 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
si aici pasta framantata


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2368.JPG

nicomaritza
Postat: Wednesday, April 30, 2008 9:01:42 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
asteptam o portie de miciwinking
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 1.890 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.