Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Coasta de miel umpluta Optiuni · View
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 11:41:56 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Ingrediente :

1 buc coasta de miel cu pulpa de fata (bucata intreaga)
300 gr organe de miel (ficat, plaman, inima, rinichi)
3 oua fierte
1 ou crud
patrunjel verde tocat
2 catei usturoi pisati
sare, piper dupa gust
piper boabe

Necesare ptr fiert organele:
sare
3 catei usturoi pe care ii punem cu organele la fiert
1 foaie de dafin

Ce punem in tava alaturi de Coasta umpluta?
4 cepe taiate felii mai groase
4 catei usturoi taiati pe jumate
3 morcovi taiati rondele mai grosute

Mai avem nevoie de 500 ml vin alb demisec si 5 linguri mari de untura ptr copt

Preparare:
Fierbem organele de miel in apa cu sare ,la care mai adaugam 1 frunza de dafin. boabe de piper , 3 catei usturoi. Dupa ce au fiert , le scoatem si se lasam la racit.Se da prin masina de tocat carne. Ouale fierte (3 la numar ) se taie marunt si se adauga la organele tocate. La acestea mai adaugam 1 ou crud, patrunjel verde tocat marunt , sare, piper dupa gust. Se amesteca totul bine si trecem la pregatirea coastei de miel care va fi umplut cu acest amestec.
Pielita de pe coasta si pulpa o desprindem de catre carne cu grija , in asa fel incat sa nu se rupa(eu m-am folosit si de coada de la o lingura de lemn la desprins). Sub pielita desprinsa introducem umplutura de mai sus si o repartizam uniform pe toata suprafata. Dupa ce am terminat de umplut spatiul pe unde am introdus umplutura o coasem. Condimentam coasta astfel umpluta cu sare si piper din abundenta.

Intr-o tava punem untura , peste asezam 4 cepe taiate felii mai groase, 4 catei usturoi taiati pe jumate si 3 morcovi taiati rondele mai grosute. Deasupra acestor legume asezam coasta de miel si apoi adaugam cele 500 ml vin .
Dam tava la cuptor si o lasam la copt si din cand in cand o mai stropim cu zeama ce se formeaza in tava.O lasam la copt pana in momentul in care e frumos rumenita si furculita intra usor in pulpa.
Dupa ce e gata prajita se scoate pe un platou coasta si langa se aseaza legumele cu care a fost prajit.
Se serveste feliata alaturi de salata de sfecla rosie si hrean


[Leila attached the following image(s):]
DSC01798.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 11:43:06 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Fierbem organele de miel in apa cu sare ,la care mai adaugam 1 frunza de dafin. boabe de piper , 3 catei usturoi. Dupa ce au fiert , le scoatem si se lasam la racit.Se da prin masina de tocat carne


[Leila attached the following image(s):]
DSC01796.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 11:45:14 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Dupa ce au fiert , le scoatem si se lasam la racit.Se da prin masina de tocat carne. Ouale fierte (3 la numar ) se taie marunt si se adauga la organele tocate. La acestea mai adaugam 1 ou crud, patrunjel verde tocat marunt , sare, piper dupa gust. Se amesteca totul bine si trecem la pregatirea coastei de miel care va fi umplut cu acest amestec.


[Leila attached the following image(s):]
DSC01797.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 12:02:47 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Pielita de pe coasta si pulpa o desprindem de catre carne cu grija , in asa fel incat sa nu se rupa(eu m-am folosit si de coada de la o lingura de lemn la desprins). Sub pielita desprinsa introducem umplutura de mai sus si o repartizam uniform pe toata suprafata.


[Leila attached the following image(s):]
DSC01800.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 12:03:47 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Dupa ce am terminat de umplut spatiul pe unde am introdus umplutura o coasem. Condimentam coasta astfel umpluta cu sare si piper din abundenta.


[Leila attached the following image(s):]
DSC01801.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 12:05:08 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Intr-o tava punem untura , peste asezam 4 cepe taiate felii mai groase, 4 catei usturoi taiati pe jumate si 3 morcovi taiati rondele mai grosute. Deasupra acestor legume asezam coasta de miel si apoi adaugam cele 500 ml vin .
Dam tava la cuptor si o lasam la copt si din cand in cand o mai stropim cu zeama ce se formeaza in tava.O lasam la copt pana in momentul in care e frumos rumenita si furculita intra usor in pulpa.


[Leila attached the following image(s):]
DSC01815.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 12:06:04 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Dupa ce e gata prajita se scoate pe un platou coasta si langa se aseaza legumele cu care a fost prajit.


[Leila attached the following image(s):]
DSC01836.JPG



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 12:07:48 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se serveste feliata alaturi de salata de sfecla rosie si hrean


[Leila attached the following image(s):]
DSC01839.JPG



Bucataresele Vesele
Veronika
Postat: Tuesday, April 29, 2008 12:40:57 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Foarte bun...e as manca!!!!!!![-o< rose
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 1:40:07 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
nicomaritza
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:41:18 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Si eu as manca o portie dar daca e numai virtualacrying
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:59:39 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Pai numai virtual mai putem servi din pacate I don't know

Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Tuesday, April 29, 2008 3:00:29 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
o sa ne rupem dintii muscand din monitoarerolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Leila
Postat: Tuesday, April 29, 2008 3:18:37 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
trebuie si stomatologii sa aibe de lucru rolling on the floor rolling on the floor

Bucataresele Vesele
Bettyna
Postat: Friday, May 02, 2008 8:58:09 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Arata atata de bun, imi lasa gura apa! Offff, al meu partener e atata de mofturos ca nu ii place nimic. Nu as putea sa fac reteta asta numai cand am musafiri.
nicomaritza
Postat: Friday, May 02, 2008 9:19:35 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Bettyna wrote:
Arata atata de bun, imi lasa gura apa! Offff, al meu partener e atata de mofturos ca nu ii place nimic. Nu as putea sa fac reteta asta numai cand am musafiri.

Pai cheama musafirii pe la tine si s-a rezolvatlaughing
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.111 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.