Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Ingrediente:
600 gr lapte praf, 500 gr zahar, 200 ml apa, 50 gr cacao, 1 pachet unt.
Apa se fierbe cu zaharul 8 minute dupa care se ia de pe foc si se adauga untul. Cand acesta s-a topit adaugam laptele praf si cacaoa, si se omogenizeaza. Se pune intr-o tava pe folie de aluminiu. Se da la rece si apoi se poate servi.
Se poate adauga si alune in compozitie dupa ce aceasta este pusa in tava.
[Bettyna attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
foarte bine arata!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
ai dat navala peste noi asa de dimineata cu bunataturi? vrei sa devenim durdulii?
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Am facut si eu de asta si arata cam asa:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Lasa ca si asa tot noi facem cura Veronika, arata taaare bine, eu nu pot face cu alune ca nu mananca familia, si asa de-abia de-abia mananca ciocolata. O fac mai rar ca si asa nu mananc numai eu si ma fac de nu mai pot incapea pe usa.
|
|
Guest |