Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
O prajitura foarte usor de facut.Avem nevoie de: 800 ml frisca lichida(daca folositi frisca indulcita renuntati la cantitatea de zahar) 5 linguri de zahar 15 g gelatina arome de vanilie, rom sau ce va doreste inimioara 1 conserva cocktail fructe 1 plic gel de tort transparent Procedam in felul urmator: Punem gelatina la umflat in 9 linguri de lapte rece sau apa rece si lasa 10 minute. In timpul acesta, batem frisca spuma cu zaharul si aromele. Dupa cele 10 minute incalzim geletina la maxim 60 grade si mestecam continuu pana se topeste. ATENTIE! FIERBEREA DISTRUGE GELATINA. Gelatina topita o amestecam cu frisca batuta, punem compozitia intr-o forma rotunda tapetata cu celofan sau folie de prospetime si dam la rece 4 ore. Dupa de s-a intarit frisca, rasturnam compozitia pe un platou, deasupra punem fructele din cocktail scurse de zeama, si peste fructe punem gelul de tort, preparat dupa indicatiile de pe plic. Dam la rece 20 de minute si apoi putem servi. Pofta buna!
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
ce sa fac si eu numele de prajitura simplu asa nu merge
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
n-ai vazut ca e la moda sa te dai in stamba , ma dau si eu sa fiu in trend
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
bine ca nu le botezam la fel
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
> < > < > < > < din partea mea Maria Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Nico, faina prajiturica ta Va trebui s-o mut la Dulciuri
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Multumesc fetele de aprecieri
|
|
Guest |