Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Peşte la cuptor Optiuni · View
devilfear
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:09:02 PM

Nivel: Membru junior
Grupuri: Membri

Inscris: 5/3/2008
Postari: 3
Locatia: sibiu
Am tot cautat pe net si nu am gasit deloc o reteta cu peste la cuptor in staniol.. daca stie cineva ceva va rog sa postati.Multumesc

hatline - design it!
Veronika
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:17:23 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Intai Bine ai venit printre noi!


Eu inca nu am facut peste la cuptor ci doar la gratar asa simplu sau invelit in faina
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:57:27 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
eu am facut peste la cuptor in staniol
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:58:20 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Nici eu nu il fac in staniol, dar uite ce am gasit de pe internet:

Saumon en papillote
Somon in papiota (impachetat)



-600g de filet de somon
-100g de praz
-100g de morcovi
-100g de telina-gulie (céleris-raves)
-100 g de ceapa mica (échalotes)
-salvie
-tarhon
-50g de unt
-sare, piper
-4 coli de hirtie sulfurizata (sau folie de aluminiu)

Taiati somonul in cubulete iar legumele in betigase.
Faceti sa revina ceapa la foc mic, puneti si celelalte legume la sfirsit si dati la o parte de pe foc. Ungeti cu unt hirtiile sulfurizate si puneti somonul si legumele, iar la sfirsit salvia si tarhonul. Sarati si piperati. Impachetati si inchideti su grija pachetele in jurul continutului.
Bagati la cuptorul incins (termostat 6/180°C) timp de 10-15 minute.

Serviti pachetele individuale acompaniate de o garnitura de cartofi sau de sos de vin alb.

SOS DE VIN ALB


1 ceapa mica (échalote)
30cl de vin alb sec
20cl de supa
60cl de smintina
50g de unt
sare, piper

Puneti ceapa taiata marunt la tigaie si lasati-o pina prinde o culoare aurie. Varsati vinul alb si lasati pe foc pina la absorbtia aproape completa. Varsati apoi supa si smintina si mai lasati putin pe foc. Sarati si piperati.
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 7:59:39 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Si mai o reteta, dar nu impachetat

Peste cu mirodenii la cuptor
1 peste mare
3 rosii intregi din conserva
cimbru
1 ceasca ulei
sare piper macinat
busuioc sau maghiran
1 lamaie
cureti pestele de solzi ,aripioare si intestine,il speli cu apa rece.Il sarezi pe dinauntru si pe dinafara si-l lasi asa jumatate de ora,apoi il freci cu cimbru,piper macinat si putin busuioc sau maghiran.Pui pestele intr-o tava maresi o dai in cuptorul cald.Il lasi sa se coaca la foc potrivit,dupa ce l-ai stropit cu o ceasca de ulei.dupa douazeci de minute intorci pestele folosind o spatula mai lata .Lasi se se friga inca douazeci de minute impreuna cu rosiile taiate cubulete.condimentezi cu cimbru cand pestele este aproape gata.Il stropesti cu lamaie ,il acoperi cu sosul din tava si-l servesti cald

Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:00:55 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
si...tot neimpachetat

Peste la cuptor cu lamiie
Ingredinte:
file de peste 5-6 bucati, 2-3 rosii bine coapte (sint bune si cele din conserva), 2 buc. ardei iuti, o lamiie, un pahar cu vin alb, 4-5 linguri ulei, sare si condimente dupa gust, usturoi
Mod de preparare
Bucatile de file se spala, se curata de eventualele evisceratii ramase, se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei. Pe bucatile de file se aseaza rosiile taiate feliute subtiri, ardeii iuti curatati si taiati fideluta subtire, usturoiul si jumatate din cantitatea de condimente plus 1/2 pahar de vin. Se introduce la cuptor cca 25-30 minute, la foc potrivit, dupa care se adauga cealalta jumatate de pahar de vin, lamiia stoarsa bine (optional aceste cantitati de condimente se pot mari) si se mai introduce la cuptor aprox 10 minute tot la foc potrivit (nu foarte mic).
Mod de servire
Se serveste cald, cu diferite garnituri de cartofi natur, ciuperci

Peste umplut cu ciuperci.

Ingrediente : 1 kg peste, 1/2kg ciuperci, 2 cepe rase, 2 catei de usturoi, 1 lingura faina, 250g unt, patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii.
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala se sterge si se sareaza.Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, o lingurita de patrunjel tocat, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta pestelui cu aceasta compozitie si se coase.Se aseaza pestele intr-o tava punand restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul din tava.Dupa ce s-a copt se scoate ata si se toarna restul de sos din tava. Se serveste fierbinte.
Pofta buna.
P.S Crapul ar fi cel mai indicat, peste ,pentru acest fel de mancare.
Veronika
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:00:59 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Asa retete scrise fara poza am si eu cu duiumul!
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:01:55 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
si o ultima reteta, cea mai scurta reteta gasita ever laughing

Peste la cuptor in staniol - condimentezi pestele, il ungi cu ulei si il invelesti in staniol, dupa care il bagi la cuptor.
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:02:40 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
pai am pus cateva, poate ii sunt de folos. Poti sa le stergi daca vrei.
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:05:34 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Iti spun cum am procedat, ca poze nu am.
trebuie sa precizes ca eu am folosit numai peste file, dar se poate folosi orice fel de peste.
am sarat si condimentat peste cu condimente speciale pentru peste, l-am pus intr-o bucata de staniol, faci bucata de staniol mai mare, am adaugat o bucatica de unt, putin lapte dulce(ii da o aroma deosebita), putin vin alb(daca nu ai nu-i bai), o felie de lamaie. strangi marginile foliei, trebuie sa arate cam cum sunt impachetate prajiturile de la cofetarie, si dai la cuptor la foc potrivit, eu la file las cam 30 minute. pui pachetelele cu peste pe o tava.cand o sa mai fac promit sa pun poze.
daca nu ai inteles ceva poti sa ma intrebi
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:06:44 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
pai de unde sa luam poze daca nu avem.
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:08:49 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Bettyna wrote:
pai am pus cateva, poate ii sunt de folos. Poti sa le stergi daca vrei.

nu are de ce sa le stearga, chiar daca nu sunt poze ne putem inspira din ele si adaugam poze cand facem reteta
Veronika
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:14:48 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Ziceam ca am multe retete cu peste la cuptor fara poza nu altceva. Puneti cate doriti ca nu deranjeaza pe nimeni doar ca s-a adresat la Retete in imagini, si de aceea am inteles eu cu poza.
O sa fie un topic pe prima pagina "Caut o reteta" si acolo poate posta orice ce cauta.

Veronika
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:31:21 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Eu cred ca domnul,doamna ne-a parasit si a vrut doar putina reclama sa-si faca la sitehappy
Bettyna
Postat: Saturday, May 03, 2008 8:32:57 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Pierderea lui ar fi happy
nicomaritza
Postat: Saturday, May 03, 2008 9:35:50 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
asta este. poate vrea sa faca altadata pestelerolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
nicomaritza
Postat: Wednesday, July 09, 2008 6:00:43 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
am revenit cu pozele de la reteta postata mai sus
nicomaritza
Postat: Wednesday, July 09, 2008 6:03:44 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
folia de aluminiu o ungem cu unt solid


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked4.jpg

nicomaritza
Postat: Wednesday, July 09, 2008 6:06:55 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
punem un file de peste, adaugam putin lapte, lamaie, sare, piper, condimente pentru peste si daca se gaseste prin casa putin vin alb; punem alt file peste si adaugam marar verde


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked2.jpg
watermarked1.jpg

nicomaritza
Postat: Wednesday, July 09, 2008 6:08:06 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
impachetam si coacem in cuptorul incalzit, la foc potrivit


[nicomaritza attached the following image(s):]
watermarked3.jpg

Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.223 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.