Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Ce produse folositi pentru a avea un miros placut in casa in afara de aerisirea zilnica?
Eu folosesc pe hol Air Wick Anti tabac, si chiar ajuta impotriva fumului, cand e in priza nu se simte nimic, mai aprind foarte rar cate un betisor parfumat si in rest doar plante naturale, sau mai pun plante aromate uscate in saculeti si le "ascund" prin casa, de exemplu in dulapuri, pe dulap, etc.
|
Nivel: Membru Grupuri: Membri
Inscris: 5/5/2008 Postari: 74 Locatia: bt.
|
si eu tot wick -folosesc mai folosesc si gleide.. dar daca aerisim dimineata ...dam cu aspiratorul dezinfectam stergem praful ....se mentine aer curat si proaspat daca mai avem si plante e super... pt dulap am niste chestii de la bamboo9sunt de lemn si aromate )le tin in saculeti -miroase f bine .
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 5/10/2008 Postari: 19
|
Eu nu pot suporta parfumurile astea de camera: Air Wick, Glade, Oust, Febreze, etc. Ma ia cu ameteli si dureri de cap dar cat este de frumos mirosul de la florile naturale? Din cand in cand mai aprind cate o lumanare slab mirositoare.
|
Nivel: Membru Grupuri: Membri
Inscris: 5/5/2008 Postari: 74 Locatia: bt.
|
parfumurile le folosec cand fac curatenie .... betisoare parfumate obisnuiesc si eu sa mai aprind -unele nu imi plac ca scot fum ...
|