Ingrediente:
Pentru blat: 100gr faina, 2 oua, 2linguri ulei, 3 lingurite rase praf de copt, 75gr zahar, 1 zahar vanilat.
Pentru crema: 500gr branza fina de vaci, 250ml frisca, 250ml suc de maracuja, 250ml suc de portocale rosii, 12 foi gelatina alba, 100gr zahar, 1 jeleu rosu, inca o data 250 ml suc de maracuja.
Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.
Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore. Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.
si acum pozele:
[Bettyna attached the following image(s):]