Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 5/10/2008 Postari: 30 Locatia: Romania
|
Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 1 telina, condimente naturale, 400 g orez, pasta de soia 1 cana, 2 linguri faina de mei, aprox. 1 kg ardei Preparare: Ceapa se toaca marunt, morcovii si telina se dau prin razatoare. Se calesc toate in putina apa cu condimente naturale. Se adauga bulion sau 2 rosii decojite si se fierbe pana se formeaza un sos. Orezul se spala si se scurge, apoi se adauga la legumele fierte amestecand mereu pentru a nu se prinde de fundul vasului. Pentru ca compozitia sa nu se desfaca, se adauga faina de mei si se amesteca pentru omogenizare. Se ia de pe foc si se adauga sare, verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umple ardeii care se pun la fiert in apa cu bulion. In aceasta compozitie se mai pot pune dupa placerea fiecaruia si alte legume.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!
|