Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
> Nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim. > Daca as sti, as vorbi mai frumos decat Liiceanu si Plesu. > > Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am > subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul > cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit. > > Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o > data, eu nu te respect de cinci ori. > > Stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? Cum vad un nenorocit > care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat. > > Norica Nicolai ar da ani din viata ei ca sa stea cu mine la masa, ca sa ma > simta langa ea. > > Mass-media dupa parerea mea inseamna televiziunile unde oamenii vad in > direct pe oameni. > > Dupa ce-am vazut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu > pentru Romania ce-a facut Mihai Viteazul sau macar Amza Pellea. > > Oana Pellea sa-si vada de treaba ei. Eu in campania electorala nu am folosit > imaginea lui Amza Pellea, ci pe a lui Mihai Viteazu. > > Ma sperie atractia acestui partid care o are la populatie. > > Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim > mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania. Dar n-au vrut, fraierii.
|
|
Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la > dreapta, de la caz la caz. > > Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi > Sfantul Petru. > > Eu zic ca, dupa Maniu si Coposu, nu-l vad pe altul care, cu demnitate si cu > onoare, si cu putere, de fapt, si curaj sa duca acest partid unde este el. > > Dupa ce ajung presedinte, imi cer scuze poporului roman, plec la Muntele > Athos si ma intorc mai puternic. > > Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor. > > Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand o > sa-l nenorocesc. > > Tariceanu, VIP? Va spun eu ce VIP e, Very Inportant Papagal. Auzi la el, ce > tupeu obraznic! > > Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea. > > Daca eu vreau sa imbrac camasa mortii asta inseamna ca sunt legionar? > > Eu cu viata mea, in fiecare dimineata de cand ma dau jos din pat, fac > istorie. > > M-am lasat de fumat fiindca daca fumam insemna ca tigara era mai puternica > decat mine, si-atunci cum mai puteam eu sa conduc tara? > > Mitica Dragomir este acelasi pentru toti si diferit pentru fiecare. > > M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, > eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e > obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la > presa.
|
|
> La botezul copilului lui Dica am baut sampanie si dupa aia am spart paharul > fiindca asa sunt eu: sunt un om care am sentimente care traiesc. > > Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta > inseamna ca Steaua nu-si murdareste tricourile decat pentru sume care > merita. > > Doua ore si jumatate eu n-a existat nici o secunda in care sa nu fiu > campion. > > Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0. > > N-are cum sa ma bata Copos pe mine in postul Pastelui. El e utecist, eu sunt > crestin. Pai credeti ca Dumnezeu nu vede? > > Marti cu Steaua, Dumnezeu nu va fi galactic, fiindca am fost la Muntele > Athos si m-am rugat. > > Middlesbrough s-a calificat in fata lui Basel fiindca mi-a facut mie > Dumnezeu placerea sa jucam cu ei si sa-mi iau camasi din Anglia. > > Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui > Protasov, dar cel mai mare merit e al meu. > > Am luat doi peri din barba parintelui Visarion, care este un sfant, si dupa > aia le-am dat doua goluri lui Standard Liege. > > Daca tot pupa icoanele de dimineata pana seara, Iordanescu trebuia sa se > inscrie intr-un partid crestin-democrat, nu social-democrat. > > Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc. > > Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de pe mine, > ca-mi moare o oaie"
|
Nivel: Membru Grupuri: Membri
Inscris: 5/5/2008 Postari: 74 Locatia: bt.
|
interesante si amuzante chestii
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 6/12/2012 Postari: 4 Locatia: Baia Mare
|
Se poate scoate o carte cu "becalisme"
Am invatat sa gatesc cu ajutorul frumoaselor jocuri de gatit cu sara .
|