Vi s-au intamplat faze penibile care sa va puna intr-o situatie frustranta si umilitoare sau pur si simplu penibil sau caraghioasa ?
Ultima oara s-a intamplat la cununia cumnatei mele....
EU ( desteapta) am facut un joc, in care ce doi trebuiau sa stea spate in spate pe scaune si le puneam intrebari.Fiecare au avut un papuc de-al ei su unul de-al lui. daca raspunsul era EL atunci ridicau papucul lui, daca raspunsul a fost EA ridicau papucul miresei. Si dupa o distractie copioasa ce le-a venit in cap invitatilor ? sa se aseze mai multe perechi pe scaunul groazei
Si dupa ei am urmat noi, aceleasi intrebari....si vine intrebarea: Cine vrea mai mult sex ?
La care el ridica doar papucul meu
era sa intru in pamant de rusine, eu ii ridicasem pe amandoi sa nu il pun pe el inr-o postura proasta....si cand el a ridicat papucul...toata lumea a izbucnit intr-o explozie de raseste si eu nu stiam de ce....pana nu ma intorc....sa lesin nu alta a fost atat de penibil....plus ca m-am facut si rosie ca racul si se mai si trezeste o ametita sa zbiere "Uite ce rosit, uite ce a rosiiiiiiiiit" jesus christ, penibil, penbil, penibil