Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Avem nevoie de: -600g Aluat frantuzesc -1kg mere -3-4 linguri de zahar -scortisoara macinata
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Dam merele pe razatoarea cu ochiuri mari. Le punem intr-un vas pe foc potrivit, adaugam zaharul si le lasam pe foc pana se evapora zeama. Amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca merele de vas. Inainte sa luati vasul de pe foc adaugati scortisoara. Lasati merele sa se raceasca.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Din jumatate de alut intindem o foaie de marimea unei tavi de aragaz.In tava tapetata cu hartie, punem foaia de placinta si apoi merele.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Intindem cea de a doua foaie si o punem peste mere.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, a carui lama o trecem prin faina, taiem placinta inainte sa o bagam la cuptor.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Coaceti in cuptorul incins la 200 grade cca 20 minute, pana se rumeneste. Placinta coapta o puneti pe un gratar sa se raceasca.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Pudrati cu zahar si serviti. Pofta buna!
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
o sectiune
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Guest |