Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Pentru ca supa sa iasa gustoasa este bine sa folositi o pasare de tara. Mai aveti nevoie de zarzavat pentru ciorba(telina, ceapa,morcov, radacina de patrunjel) taitei de casa sare patrunjel verde tocat
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Eu am folosit doar spatele de la cocos(pentru ca am facut supa putina). Punem carnea la fiert in apa cu sare, avand grija sa spumuim ca sa iasa supa clara.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Cand carnea este cam trei sferturi fiarta, punem zarzavatul curatat si spalat, fara sa-l tocam.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Dupa ce au fiert carnea si zarzavatul, scoatem zarzavatul din supa si punem taiteii de casa la fiert. Cand este totul gata, punem supa in farfurie si presaram patrunjel tocat. Pofta buna!
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Guest |