Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Spumă de căpşuni Optiuni · View
Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 2:12:34 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Ca tot suntem in sezon noi profitam la maxim de capsuni. Le cumparam de pe camp ca sunt proaspat culese sau putem sa le culegem noi si platesti o nimica toata pe caserola si in plus ti le alegi pe care le vrei. De la magazin nu prea ma incumet ca au gust de...iarba si le mai si dau cu spray cu arome de capsuni. (cunosc pe cineva care se ocupa de asta si mi-a spus sa nu cumpar ca numai aroma e de ele, dar cand le mananci parca rumegi iarba). Dar, sa incepem cu reteta, foarte, foarte simpla si preferata mea din copilarie.

Avem neoie de aproximativ 1 pahar capsuni, 1 pahar zahar si 1-2 albusuri.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2758.JPG

Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 2:13:46 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Facem capsunile piure cu mixer-ul (astfel ne va fi foarte usor la omogenizarea cu spuma).


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2760.JPG

Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 2:14:24 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Vom avea un sos de capsuni de iti lasa gura apa.


[Bettyna attached the following image(s):]
Namenlos.jpg

Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 2:15:16 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Batem albusele spuma si adaugam zaharul incetul cu incetul.


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2763.JPG

Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 2:16:25 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Apoi adaugam sosul de capsuni si mixam bine dupa care bagam la rece. (Mie imi place sa o servesc dupa 2 ore de stat la frigider, cand s-a racit bine de tot).


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2766.JPG

Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 2:17:04 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Mmmmmm, pofta buna!


[Bettyna attached the following image(s):]
PICT2774.JPG

nicomaritza
Postat: Tuesday, May 27, 2008 5:42:57 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
rose Pofta buna, pofta buna, dar totusi o portie este mult mai buna.rose
Bettyna
Postat: Tuesday, May 27, 2008 7:03:50 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 4/29/2008
Postari: 869
Locatia: Waiblingen - DE
Hai fugi si ia-ti si tu o caserola, ca se face una doua! kiss
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.079 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.