Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Ingrediente: -400g cartofi fierti -1 ou -1 lingura faina -1 lingura ulei -sare, piper, marar verde tocat -pesmet -ulei pentru prajit
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Cartofii ii fierbem, in coaja, in apa cu sare. Dupa ce au fiert se curatata si ii radem pe razatoarea cu gauri mici, calzi, daca sunt reci devin cleiosi.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Peste cartofi punem uleiul, faina, sarea, piperul, oul si mararul si amestecam pana se omogenizeaza.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Udati mainile. Luati cu lingura dim compozitie si modelati chiftele pe care apoi le treceti prin pesmet.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Inainte sa va apucati da faceti chiftelele, puneti uleiul la incins. CAn uleiul est ede stul de incins puneti chiftelele la prajit si le lasati pana se rumenesc. Le scoateti pe prosop de hartie, sa absoarba excesul de grasime. Le serviti calde.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Guest |