|
Nivel: Administrator Grupuri: Administrare
Inscris: 1/13/2008 Postari: 131 Locatia: Bucureşti
|
Criticaţi-ne , ne veţi ajuta astfel să îmbunătăţim site-ul!
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 1/26/2008 Postari: 3
|
eu zic ca totul e ok....sunteti super.
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
ei sunteti la inceput si de aia cred ca merge un pic mai greu dar nu va descurajati cred ca ar trebui sa va faceti un pic de reclama eu v-am descoperit din greseala dar ma bucur ca pot face parte dintre primii membri ai acestui forum Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
nu imi este semnalat primirea de mesaj privat Bucataresele Vesele
|
|
|
Cînd se primeşte un mesaj privat, notificarea se face pe e-mail şi, în cazul cînd te loghezi în site, apare o fereastră care te anunţă primirea unui mesaj privat nou. Şi nu strică să vizitezi din cînd în cînd rubrica "Profilul meu", unde ai acces la mesajele primite şi trimise. motanel wrote:nu imi este semnalat primirea de mesaj privat
|
|
|
samsi wrote:Cînd se primeşte un mesaj privat, notificarea se face pe e-mail şi, în cazul cînd te loghezi în site, apare o fereastră care te anunţă primirea unui mesaj privat nou. Şi nu strică să vizitezi din cînd în cînd rubrica "Profilul meu", unde ai acces la mesajele primite şi trimise. motanel wrote:nu imi este semnalat primirea de mesaj privat pai asa am dat peste unul din mesajele tale vizitand profilul meu altfel puteam sa astept muuuult si bine Bucataresele Vesele
|
|
|
gata vad ca s-a rezolvat mi-a aparut atentionarea Bucataresele Vesele
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Sunteti buni! Mai trebuie imbogatit portofoliul cu retete si idei noi de structura! Pentru voi!
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Din cauza faptului ca forumul merge prost suntem nevoiti sa stergem mesajele si apoi sa le postam. Si la un mesaj sters ne ia 100 de puncte. Nu e normal asa ceva.
|
|
|
In ultima vreme functioneaza rau forumul. Se incarca greu , mesajul, nu mai vb de imagini . Cred ca ar fi timpul sa se ia masuri . Bucataresele Vesele
|
|
|
Leila wrote:In ultima vreme functioneaza rau forumul. Se incarca greu , mesajul, nu mai vb de imagini . Cred ca ar fi timpul sa se ia masuri . Un server nou, superperformant, va veni in curind si lucrurile se vor schimba in ceea ce priveste viteza. In ce priveste pozele, se pare ca este o limitare din soft, care, in cazul pozelor mai mari de circa 250 k, la pune ca atasament si nu le poti vizualiza direct. Am scris celor care au programat si, probabil, intr-o versiune viitoare, lucrurile se vor schimba.
|
|
|
Si referitor la puncte?
|
|
|
nicomaritza wrote:Si referitor la puncte? Softul acestui forum nu este facut de noi, ci de cei de la www.yetanotherforum.net. Nu putem influenta in niciun fel modul in care softul puncteaza si depuncteaza membrii. Am putea, eventual, doar sa nu mai afisam numarul de puncte sau sa actualizam manual numarul de puncte prin inmultire cu 3 a numarului de postari.
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Merge foarte prost siteul, se incarca greu de tot! Va rog luati masuri ca uite cum m-am facut pana am postat ceva:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
|
si nu esti singura.
|
|
|
|
|
|
dupa ce se rezolva problema, ca pana atunci ne ducem degeaba.
|
|
|
|
|
|
Atept funtitele. Sigur o sa am nevoie.
|