Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Cornuleţe fragede Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Thursday, March 06, 2008 9:48:57 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203

Cornulete fragede
Ingrediente:
250g unt
200ml lapte
500g zahar pudra
1/2 kg rahat
1 lingura otet
drojdie de bere cat o nuca
faina cat cuprinde
(eu am facut doar jumatate de compozitie)
Mod de preparare:
se freaca untul spuma


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-06-08_14.37.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, March 06, 2008 9:50:13 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
se toarna laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia de bere


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-06-08_14.38.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, March 06, 2008 9:51:30 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-06-08_14.42.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, March 06, 2008 9:53:04 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele(eu am facut cu ajutorul unui pahar acele forme), se pune la mijloc cate o bucatica de rahat si se da forma de cornulet.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-06-08_15.21.jpg
P03-06-08_15.23.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, March 06, 2008 9:57:17 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
se pun in tava de la aragaz-fara sa fie unsa sau tapetata cu faina, si se coc la foc potrivit.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-06-08_15.33.jpg

nicomaritza
Postat: Thursday, March 06, 2008 9:58:55 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
dupa ce le scoateti din cuptor le lasati putin sa se raceasca si apoi le pudrati cu zahar pudra(eu nu am avut)
Pofta buna.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-06-08_18.44.jpg
P03-06-08_18.44.jpg

Lory
Postat: Thursday, March 06, 2008 11:00:51 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
o poza cu produsul finit nu ai? asi vrea sa vad cum se comporta aluatul la copt

rose rose rose

Bucataresele vesele
nicomaritza
Postat: Friday, March 07, 2008 9:43:11 AM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
adaugasem dar nu stiu din ce motiv s-a sters. am adaugat alta.whew!
Leila
Postat: Friday, March 07, 2008 1:15:06 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
happy>- gustoase aceste cornulete nico rose si usor de preparat , felicitari

Bucataresele Vesele
Lory
Postat: Friday, March 07, 2008 2:15:54 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
felicitarirose rose arata foarte bine ,si metoda de taiere a aluatului e foarte buna happy>-

Bucataresele vesele
nicomaritza
Postat: Friday, March 07, 2008 11:11:10 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
multumesc mult batting eyelashes
Veronika
Postat: Friday, March 14, 2008 12:27:32 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Oauu, ce cornulete. sunt pe gustul meu! Bravo!star
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.080 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.