|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Ingrediente:
-este o compozitie de chiftele formata din: -2 cartofi cruzi razuiti - paine 2 felii de franzela -2 oua crude -carne macinata de vita sau amestec -sare,piper Aceasta e compozitia pentru o singura rulada.
Umplutura pentru ambele rulade: -ardei gras rosu si galben -feta chesse - 3 oua fierte, razalite. -patrunjel tocat fin -ceapa tocata fin -o cutie ciuperci -condimente -2 fire cabanos
Cum procedam: -Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosarii taiati bucatele mici,feta chesse(branza sarata de oaie sau vaca) taiata tot cubulete,ouale razalite si cu ajutorul foliei rulati rulada. -in tava de copt am pus 1 cana de apa -am copt 2 rulada odata cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos. -se introduce la cutor la 180 grade pentru1 ora si 10 minute. Dupa aceea se scoate din cuptor,se inlatura folia si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Aici avem ingredientele pentru prima rulada:ardei rosu,carne tocata, branza,oua, cartofi razaliti,condimente, patrunjel verde,ceapa razalita.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Ingredientele pentru cea de-a doua rulada:ardei galben, ciuperci,carne,cabanos,carne tocata,condimente,patrunjel verde,cartof frud pe care il razalim in compozitia de carne
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Amestecam toate ingredientele pentru prima rulada:carne, patrunjel verde, 2 felii de franzela inmoiate,ceapa,1 ou crud,condimente
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Intindem pe folie de aluminiu carnea compozitia de caren, peste punem branza urmata de ardeiul rosu,oule fierte,ceapa taiata marunt si condimentele
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Cea de-a doua rulada:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
ambele rulade gata pregatite de bagat la cuptor. Turnam peste cele 2 rulade o ceasca de apa:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Taiate:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Am facut mai demult dar cu una mai mult(una cu carnat de casa)...asa arata ruladele pe farfurie:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Aceste rulade se pot servi ca aperitiv rece sau cald. Propun un topic doar cu APERITIVE
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
imi place foarte mult >-si eu mai fac rulada de carne numai ca eu folosesc carne de pasare Bucataresele vesele
|
|
Guest |