Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Acadele cu parmezan (sau cascaval) Optiuni · View
Veronika
Postat: Friday, March 14, 2008 7:31:33 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Avem nevoie de :
-cascaval ras prin razatoarea mare
-stiksuri pe post de bete

- se ia o tava in care se pune hartie de copt, se aseaza stiksurile mai distantate si se pune cu man cascavalul(eu asta am pus) ras.
-se da la cuptor pana se rumeste putin cascavalul
-se scot dupa ce se racesc din tava, atunci se dezlipesc mai usor

Sunt foarte bune la bere, ca aperitiv
-eu le-a facut la ziua lui stefan ca aperitiv de rontait
Lory
Postat: Saturday, March 15, 2008 7:40:59 PM


Nivel: Membru avansat
Grupuri: Membri

Inscris: 2/8/2008
Postari: 366
Locatia: Romania
foarte interesanthappy>- starimi place ideea

Bucataresele vesele
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.079 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.