Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
un pachet de foi placinta nuci 800g unt200g zahar500g esenta de rom 300g miere de albine razatura de lamaie se aseaza doua foi de placinta in tava se ung cu unt topit deasupra se pune nuca macinata,apoi iar doua foi unse cu unt ,nuca si tot asa pana ce se rernina foile sau dupa preferinta cat de groase vreti sa iasa .Se taie direct in tava si se da la copt 25min.Intre timp se face un sirop mai concentrat din zahar si miere se parfumeaza cu esenta de rom si razatura de lamaie.Cnd baclavaua e coapta se toarna siropul ferbinte peste ea si se mai da la cuptor 5 min.Se serveste rece
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
foaie
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
aici e gata coapta inainte de a pune siropul
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
finalul dupa ce a fost insiropata si racita am uitat sa fac poze cu siropul
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
aici sunt alte poze aceleasi ingrediente numai ca am folosit alta tehnica adica am rulat foile nu le-am suprapus si aceasta a iesit excelenta si am uitat sa va spun nuca la aceasta baclava am amestecat-o cu cacao e o bunatate
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
si inca una
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Guest |