Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Ingrediente:
• 400g piept de pui dezosat si fara pielita • 3 oua • 1 ls mustar • 150 g unt/ margarina(eu am folosit unt) • 1 gogosar murat rosu • 2 legaturi frunze de patrunjel • piper, sare Se fierbe pieptul de pui ( eu am folosit pieptul de la un pui pe care l-am fiert in supa).Am taiat gogosarul marunt. Intre timp am fiert ouale si le-am racit. am bagat totul la blendersi anume patrunjel verde,100 g unt, gogosar, piept de pui si le-am facut pasta. Pe folie de aluminiu am intins uniform compozitia din piept de pui iar deasupra am pui umplutura de oua pe care tot asa am facut-o cu blenderul: o legatura patrujel, 3 oua,50 g unt, 1 lingurita mustar. Am rulat folia si am pus rulada la frigider pana a doua zi. Poate fi folosita ca aperitiv sau chiar asa cu masline sau ce vreti voi se poate manca.
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
multumesc
|