Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui Szechuan |
Pui Szechuan
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei), 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti, 1 cana de morcovi taiati, 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete, 2 legaturi de ceapa verde, 3 linguri de usturoi tocat, 1/2 pahar apa, 4 linguri sos de soia, 4 linguri otet, 4 linguri amidon de porumb, 4 linguri zahar. Mod de preparare: Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic Se serveste cu orez la aburi.
11.533 vizualizări
Versiunea printabilă1.081 tipăriri 9 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 7. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi) 8. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 11. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi) 14. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 25. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 30. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |