Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne |
Chili con carne
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc. Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.761 vizualizări
Versiunea printabilă1.169 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 9. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 13. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 14. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate) 26. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe) 30. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) |