Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor |
Pui în sos dulce-acrişor
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti. Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper. Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.394 vizualizări
Versiunea printabilă1.195 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume) 5. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii) 6. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Pastă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 9. Cocoş cu vin (Mâncăruri > Fripturi) 10. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 11. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte) 12. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi) 13. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 16. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume) 17. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Sos brun (Sosuri > Sosuri roşii) 20. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri) 21. Risotto cu roşii şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 22. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Sparanghel cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri) 27. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |