Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.517 vizualizări
1.232 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ştiucă cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
4. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciuperci umplute cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
15. Savarină cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
16. Papanaşi de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Andive la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Prăjitură fină cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
25. Mâncare de curcan cu castane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.